Avui se'ns presenta un matí dur perquè tenim molta feina: hem de netejar el galliner! Com que això no es pot fer amb la panxa buida, hem decidit fer un esmorzar amb totes les de la llei: una truita, una bona torrada i una copa de vi. Així és com cal començar el dia perquè sigui gran!
TRUITA DE TOMATA
Ingredients:
- 2 ous de pagès
- Una mica de tomata sofregida
- Oli d'oliva
- Un pols de sal
Elaboració:
- Es posa la paella al foc amb una mica d'oli.
- Es deixaten els ous amb un polsim de sal.
- Quan l'oli sigui calent s'hi tiren els ous deixatats, després s'hi afegeix la tomata sofregida i es deixa coure la truita.
- Es va girant la truita fins que estigui cuita al vostre gust. També es pot anar barrejant sense donar-li forma per fer un remenat.
Recomanacions:
- Feu una torrada o agafeu un tros de pa per acompanyar o xucar.
- La tomata sofregida casolana és molt més bona (i sana!).
- Sempre que pugueu compreu productes de proximitat i ecològics.
Les Gallines de ca la Pima
Sense trencar ous no es fan truites