28 de gener del 2014

Esmorzar de forquilla i ganivet

Avui se'ns presenta un matí dur perquè tenim molta feina: hem de netejar el galliner! Com que això no es pot fer amb la panxa buida, hem decidit fer un esmorzar amb totes les de la llei: una truita, una bona torrada i una copa de vi. Així és com cal començar el dia perquè sigui gran!

TRUITA DE TOMATA

El Galliner de la Pima

Ingredients:
  • 2 ous de pagès
  • Una mica de tomata sofregida
  • Oli d'oliva
  • Un pols de sal
Elaboració:
  1. Es posa la paella al foc amb una mica d'oli.
  2. Es deixaten els ous amb un polsim de sal.
  3. Quan l'oli sigui calent s'hi tiren els ous deixatats, després s'hi afegeix la tomata sofregida i es deixa coure la truita.
  4. Es va girant la truita fins que estigui cuita al vostre gust. També es pot anar barrejant sense donar-li forma per fer un remenat.
Recomanacions:
  • Feu una torrada o agafeu un tros de pa per acompanyar o xucar. 
  • La tomata sofregida casolana és molt més bona (i sana!).
  • Sempre que pugueu compreu productes de proximitat i ecològics.

Les Gallines de ca la Pima
Sense trencar ous no es fan truites